Kategorie receptů
- Autor: lenka-s
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kompot průměr | 400 |
Vejce celá průměr | 160 |
Cukr průměr | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 400 |
Vlašské ořechy | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Máslo | 100 |
Čokoláda na vaření průměr | 300 |
Energetická hodnota celkem: 23156 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 214,
Sacharidy (g): 766,
SAFA (g): 102,
Cukry (g): 454,
Vláknina (g): 45,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1447 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 13.4, Sacharidy (g): 47.9, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 28.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.